DeVi-Comfort B.V.
Vaart 3
1713 GR Obdam
The Netherlands
T:+31(0)226 45 03 00
F:+31(0)226 45 36 95
DeVi-Comfort Nieuwsbrief 2016 nummer 3
Beste klant,
Hierbij de herfst editie van onze nieuwsbrief. Er is weer een hoop gebeurt de afgelopen maanden en dus tijd om u weer te informeren over de laatste stand van zaken bij DeVi-comfort BV
In deze editie:
- Verhuizing
- Feestelijke opening nieuw pand & viering 10 jarig bestaan
- Bezoek van Phillip van Golden Motor
- Nieuwe medewerkers
- DeVi-Comfort in het NoordHollands dagblad
Verhuizing
Voor ons voelt het alweer heel vertrouwd, maar voor onze klanten die de opendag hebben moeten missen is het zeker de moeit waard om onze nieuwe huisvesting te bezoeken, U bent van harte welkom!
Ons nieuwe adres is:
Vaart 3, 1713GR te Obdam.

Feestelijke opening nieuw pand & viering 10 jarig bestaan
Op 9 september 2016 hebben wij samen met familie, klanten en de B&W van de gemeente Koggenland ons pand feestelijk geopend. De middag begon met een welkomst woord van onze gastheer waarna de Dansfabriek zorgde voor de nodige ontspanning. Met ÉÉn druk op de grote rode knop door de burgemeester was de opening een feit, waarna iedereen direct verrast werd door een directe live verbinding tot de RAI in Amsterdam. Hier was op dat moment de IBC beurs aan de gang en ontvingen wij live de felicitaties van MobileViewpoint.

Na de officiele opening was er een rondleiding, waarbij stil werd gestaan bij de verschillende disciplines om van een idee tot een product te komen.
In de showroom kregen de gasten uitleg over ons bierviltjes concept van “Idee” tot “Product”. Vervolgens werd de praktijk uitgelegd met als voor beeld het Heimachine project van de firma Woningherstel BV. Woningherstel BV kwam enige tijd geleden met het idee een compacte elektrische heimachine te maken die onder andere gebruikt kan worden voor het herstellen van bestaand woningen. Op dit moment een actueel item zie bijvoorbeeld de situatie met de gaswinning in Groningen.

De elektrische heimachine werkt natuurlijk alleen in combinatie met de juiste besturing. Ons elektronica team presenteerde de stappen om van een besturings idee te komen tot een werkende printplaat. Het begint met het opstellen van een elektrisch schema en eindigt bij onze smd machine die razendsnel de juiste component op de print plaatst.
In de voorgaande presentaties werd dus uitgelegd hoe een product tot stand komt, nu was het dus tijd om te zien hoe het vervolgens geproduceerd wordt. Veel van onze producten worden na de eerste 0-serie uitbesteed aan productie bedrijven, maar sommige producten blijven onze volle aandacht nodig hebben zoals bijvoorbeeld de productie van de WMT’s. Ons productie team gaf een enthousiaste demonstratie betreffende de werking en productie van de WMT’s.

De tour door het pand liep vervolgens via de traplift productie, verspanings- en las- afdeling naar het hoogte punt van de dag, een rondrit met de bierfiets. Als afsluiting was er een catering verzorgd door restaurant de Grost.
Philip Yao van Golden Motor op bezoek
Ook de directeur van Golden Motor, Philip Yao was speciaal overgekomen uit China om bij ons feest aanwezig te kunnen zijn. Natuurlijk kan een bezoekje aan de Zaanse schans dan niet ontbreken en natuurlijk kwamen wij daar ook een van onze creaties tegen, de fietstaxi.
Nieuwe medewerkers

Om u nog beter van dienst te zijn hebben wij onze service afdeling uitgebreid met Chagay en Fred.
Chagay adviseert u graag bij de keuze van de juiste motor en controller, met zijn afgeronde HBO opleiding elektrotechniek kunt u vertrouwen op een gedegen advies.Fred heeft al 15 jaar ervaring als fietsenmaker en weet alle ins en outs van de elektrische fietsen en aandrijvingen in het algemeen. Mocht u tegen een technisch probleem aanlopen, dan lost Fred het snel voor u op, maar ook voor de ombouw van u voertuig kunt u bij Fred terecht.

DeVi-Comfort in het NoordHollands dagblad
Snel naar huis met onze Speed Bikes.
De winter komt er weer aan! Na een lange dag hard werken door storm regen en sneeuw naar huis fietsen. Aan het weer kunnen wij niets doen en regenkleding is niet onze specialiteit, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat u zo snel mogelijk thuis bent. Met onze speedbikes 45km/h bent u bijna 2x zo snel als met een normale e-bike en wel 3x zo snel als gewoon fietsen.
Onze speed bikes zijn nu in de aanbieding met wel 30% korting!
- SEB350D € 1.593,69
- Leb300 € 999,00
- Leb400 € 1.055,38
Bij al deze speed bikes is een 48V 10Ah LiFePO4 accu inbegrepen.
Klik hier voor het complete overzicht van onze speed bikes.

Al onze prijzen zijn exclusief BTW.
Volg DeVi-Comfort op Facebook & Twitter!

Volg DeVi-Comfort op Facebook & Twitter. Blijf geinformeerd over alle acties en maak gebruik van de kortingen. Wanneer de facebook pagina meer dan 500 likes heeft, zal DeVI-comfort een cadeaubon weggeven van maar liefst 50 euro!
Social media

Information
DeVi-Comfort B.V. Vaart 3,1713 GR Obdam | info@devi-comfort.com | +31 (0)226-45 03 00